Protection of Personal Data 

Hvad er personoplysninger?
Fairpoint Lifestyle A/S beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmeside eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer og e-mail. 

I forbindelse med køb er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på en formular. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt, f.eks. nyhedsbrev.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber en tjeneste på vores hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata.

Hvad bruger vi personoplysninger til?

Oplysningerne bruges til at kunne ekspedere køb på www.henrilloyd.dk, fra placering af ordrer, håndtering af betaling m.v. og frem til varen leveres til dig. Oplysningerne benyttes til forbedring af vores hjemmeside og kommunikationen med dig; til analyse af trafikken på hjemmesiden, herunder demografiske forhold; målrette markedsføringen efter dine behov f.eks. ved fremsendelse af tilbud eller oplysninger og anbefalinger vedrørende allerede købte produkter m.v. 

Oplysningerne anvendes endvidere til statistik formål i anonymiseret form vedrørende generel brug af websitet og dets funktionalitet, herunder antal besøgende, hvor de besøgende kommer fra, hvor login og logud sker på websitet. besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet dette forlades m.v.

Når der indsamles personoplysninger via vores www.henrilloyd.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Hos Fairpoint & Degn ApS er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart med mindre dette er i overensstemmelse med dansk lov og dette er nødvendigt for at kunne tilbyde dig en tjeneste eller sikre at webhandel gennemføres i overensstemmelse med dansk lov.

Oplysninger videregives alene til tredjemand i nødvendigt omfang til brug for f.eks. ekspedition af betalinger samt til at sikre levering af varer til dig eller i øvrigt for at kunne levere vores services. Disse tredjemænd må ikke benytte oplysningerne til andre formål. 

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.